Jobb i DSE

Våre medarbeidere er både faste ansatte, vikarer og oppdragstakere i form av selvstendig næringsdrivende som leier seg inn gjennom sine respektive enkeltmannsforetak. Vi ønsker oss medarbeidere med rett kompetanse, som er fleksible, kreative, engasjerte, systematiske med gode kommunikasjons- og samarbeidsferdigheter. Vi ønsker oss miljøpersonell som jobber i våre bofelleskap- og institusjoner.

Vi kan tilby arbeidsmiljø som vektlegger trivsel, samt faglig og personlig vekst og utvikling. Som ansatt i DSE får du unik mulighet til å utgjøre en forskjell i livet til våre barn og unge og familiene generelt. Den ansatte får spennende og ikke minst faglig utfordrende arbeidsoppgaver, stor grad av selvstendighet, jevnlige sosiale arrangementer og konkurransedyktig lønn etter avtale.

Dersom dette virker spennende og du kunne tenke deg å jobbe for DSE, ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon. Du kan kontakte oss via daglig leder eller regionsleder, samt sende oss en åpen søknad og din CV på epost post@dsenhet.no. Din søknad og CV legges da i vår CV-base og vi vil ta kontakt med deg når behovet melder seg.